Info telefon: 0800 9424
Osijek: 031 22 00 00
Split: 021 27 75 40
Zagreb: 01 55 82 510

O nama

Ovlašteni prodavatelj i serviser Mercedes-Benz i Suzuki vozila. Također smo ovlašteni servis za EvoBus, Schmitz Cargobull priključna vozila, Carrier Transicold i Thermoking rashladne uređaje te Dhollandia i BAR utovarne rampe. WABCO smo servisni partner i registrirani nadograđivač. Profesionalno skrbimo o cijelom nizu suvremenih automobilskih brendova – Thule, Omniplus… Dobrodošli!

85 zaposlenih djelatnika

15000 kvadratnih metara površine prodajno-servisnog centra

Prodajni saloni u Osijeku, Splitu i Zagrebu

 

Salon

Izložbeno prodajni salon zrcali jedinstveni dojam sklada ugodnog ambijenta i vrhunskih modela svjetske automobilske industrije. Prestižni su automobili izloženi na zadovoljstvo svih posjetitelja, a naši će djelatnici spremno odgovoriti na svaki vaš upit. Parkirališni je prostor osiguran za 175 vozila i veličinom apsolutno zadovoljava sve potrebe osobnih i gospodarstvenih vozila.

 

Odjeli

Odjeli servisa, limarije, lakirnice i autopraonice opremljeni su najsuvremenijim tehničkim dostignućima prema svjetskim standardima. Bez obzira radi li se o osobnim ili gospodarstvenim vozilima, vrhunski će educirani djelatnici na najbolji mogući način znati riješiti sve eventualne poteškoće ili nedostatke na vozilima. Ljudsko je znanje ovdje oplemenjeno i vrhunskom tehnologijom.

Odjel rezervnih dijelova ima vlastito skladište s kojeg opskrbljuje korisnike servisa, ali i kupce iz cijele Hrvatske. Najveći dio rezervnih dijelova u skladištu centra je dostupan odmah. Također, dijelovi prema posebnim narudžbama dostupni su u najkraćem mogućem roku.

UNIBOX odjel je potpuno zaokružen tehnološki ciklus projektiranja, nadogradnji i preinaka na svim vrstama motornih vozila. Certificiran je od Centra za vozila Hrvatske, a vozila s UNIBOX nadogradnjama su sigurna i usavršena. Osim nadogradnji izrađujemo mini autobuse na bazi kombi vozila za različite namjene, prerađujemo osobna u kombi vozila, naknadno ugrađujemo zračni ovjes na kombi vozila i dr.

 

 

85 zaposlenih djelatnika

15000 kvadratnih metara površine prodajno-servisnog centra

Prodajni saloni u Osijeku, Splitu i Zagrebu

Info telefon: 0800 9424
Osijek: 031 22 00 00
Split: 021 27 75 40
Zagreb: 01 55 82 510