Info telefon: 0800 9424
Osijek: 031 22 00 00
Split: 021 27 75 40
Zagreb: 01 55 82 510

O nama

Ovlašteni prodavatelj i serviser Mercedes-Benz i Suzuki vozila. Također smo ovlašteni servis za EvoBus, Schmitz Cargobull priključna vozila, Carrier Transicold i Thermoking rashladne uređaje te Dhollandia i BAR utovarne rampe. WABCO smo servisni partner i registrirani nadograđivač. Profesionalno skrbimo o cijelom nizu suvremenih automobilskih brendova – Thule, Omniplus… Dobrodošli!

85 zaposlenih djelatnika

15000 kvadratnih metara površine prodajno-servisnog centra

Prodajni saloni u Osijeku, Splitu i Zagrebu

 

Salon

Izložbeno prodajni salon zrcali jedinstveni dojam sklada ugodnog ambijenta i vrhunskih modela svjetske automobilske industrije. Prestižni su automobili izloženi na zadovoljstvo svih posjetitelja, a naši će djelatnici spremno odgovoriti na svaki vaš upit. Parkirališni je prostor osiguran za 175 vozila i veličinom apsolutno zadovoljava sve potrebe osobnih i gospodarstvenih vozila.

 

Odjeli

Odjeli servisa, limarije, lakirnice i autopraonice opremljeni su najsuvremenijim tehničkim dostignućima prema svjetskim standardima. Bez obzira radi li se o osobnim ili gospodarstvenim vozilima, vrhunski će educirani djelatnici na najbolji mogući način znati riješiti sve eventualne poteškoće ili nedostatke na vozilima. Ljudsko je znanje ovdje oplemenjeno i vrhunskom tehnologijom.

Odjel rezervnih dijelova ima vlastito skladište s kojeg opskrbljuje korisnike servisa, ali i kupce iz cijele Hrvatske. Najveći dio rezervnih dijelova u skladištu centra je dostupan odmah. Također, dijelovi prema posebnim narudžbama dostupni su u najkraćem mogućem roku.

UNIBOX odjel je potpuno zaokružen tehnološki ciklus projektiranja, nadogradnji i preinaka na svim vrstama motornih vozila. Certificiran je od Centra za vozila Hrvatske, a vozila s UNIBOX nadogradnjama su sigurna i usavršena. Osim nadogradnji izrađujemo mini autobuse na bazi kombi vozila za različite namjene, prerađujemo osobna u kombi vozila, naknadno ugrađujemo zračni ovjes na kombi vozila i dr.

Trgovina MOTO Opreme

Ponuda automobila i motocikala proširena je velikim asortimanom Wintex i AIROH moto opreme. Ženske i muške kožne i tekstilne jakne, vodonepropusne i jeans hlače, kišna odijela, različite rukavice, podkape i vozačke čizme za motociklističke rekreativce, ali i ozbiljne profesionalne vozače.

Wintex već 40 godina proizvodi opremu za zaštitu motociklista i svaki segment asortimana naprosto odiše inovacijama temeljenim na iskustvima i potrebama onih koji voze i vole motocikle.

Opremu iz ponude moguće je razgledati u OSIJEKU – Ulica borova 1, ZAGREBU – Radnička cesta 41 i SPLITU – Ulica Domovinskog rata 65 ili na Njuškalo moto shopu Automobila Škojo. Prodajni tim je iznimno fleksibilan, pa kupcima stoje na raspolaganju za ugovaranje dostave na kućne adrese.

 

85 zaposlenih djelatnika

15000 kvadratnih metara površine prodajno-servisnog centra

Prodajni saloni u Osijeku, Splitu i Zagrebu

Info telefon: 0800 9424
Osijek: 031 22 00 00
Split: 021 27 75 40
Zagreb: 01 55 82 510