Zimska Avantura počinje

Zimska avantura počinje.

Zimska avantura počinje.

Iskoristite popuste na artikle iz naše ponude i najavite se za sezonsku provjeru Vašeg vozila u ovlaštenom Mercedes-Benz servisu.

Njega vozila – Popust do 20%

Njega vozila

Originalni Mercedes-Benz proizvodi za njegu osiguravaju da se izgled i vrijednost vozila očuvaju na sjajan način – vrlo učinkoviti, održivi i nježni prema materijalima i okolišu.

“Cool” na svakoj temperaturi – Popust 10%

Mercedes-Benz originalna rashladna tekućina

Mercedes-Benz originalna rashladna tekućina.

Mercedes-Benz AdBlue® – Popust 10%

 Mercedes-Benz AdBlue®

Za sve osobne automobile, kombije i kamione s dizelskim motorima, smanjuje emisiju dušikovog oksida i ekološki je prihvatljiv.

Mercedes-Benz kotači

Originalni Mercedes-Benz kotači

Spontanost ima svoju čar. Lijepo je iščekivati snijeg i veseliti se zimskom ugođaju dok smo u toplom domu, no izlaskom na ulicu odmah se moramo prilagoditi na nisku tempraturu i klizave uvjete na kolnicima.

Mercedes-Benz akumulatori – Popust 20%

Originalni Mercedes-Benz akumulatori

Ne morate brinuti o ispravnom radu sustava vozila jer su originalni Mercedes-Benz akumulatori dizajnirani posebno za Vaše Mercedes-Benz vozilo.

Mercedes-Benz prostirke – Popust 20%

Originalni Mercedes-Benz tepisi

Originalne Mercedes-Benz prostirke precizno su prilagođene dimenzijama vašeg vozila jer se proizvodnja temelji na CAD računalnim podacima vašeg modela.

Mercedes-Benz metlice brisača – Popust 25%

Mercedes-Benz metlice brisača

Vaše metlice brisača ne uspijevaju obrisati kapljice jesenske kiše bez iritantnih tragova ili zvukova? Nekoliko zimskih perioda s vrlo niskim temperaturama ubrzava trošenje metlica pa je možda vrijeme za zamjenu. Metlice se odlikuju izvanrednom kvalitetom i posjeduju tihi i ugodan zvuk. Za oči i uši.

Originalni dodaci – Popust 10%

Originalni dodaci

Originalna Mercedes-Benz dodatna oprema sa stilom.

Ponuda Collection proizvoda – Popust do 10%

Mercedes-Benz Collection

Otkrijte Mercedes-Benz svijet proizvoda i izvan vozila. Jer kao
i naša vozila tako su i Mercedes-Benz Collection proizvodi sinonim za najviše zahtjeve, dobar ukus i pouzdanost.

Mobilo. Ostanite u pokretu.

Mobilo. Ostanite u pokretu.

U slučaju kvara, nesreće, manje nezgode ili vandalizma naši će Vam stručnjaci omogućiti mobilnost diljem Europe. Osigurat ćemo Vam pomoć na licu mjesta, zamjensko vozilo ili prijevoz zrakoplovom. Ako biste radije opušteno sačekali popravak svog vozila, rado ćemo Vam platiti smještaj u hotelu.

DriveOn. Garancija bezbrižnosti.

 DriveOn. Garancija bezbrižnosti.

Znajući da težite najboljem, Mercedes-Benz DriveOn produženo jamstvo u trajanju od dodatna 24 ili 36 mjeseci, sada je standardna usluga na svakom novom Mercedes-Benzu.

Mercedes me

Mercedes me

Otkrijte puni komfor novih Mercedes me Applikacija. Vaš pametni telefon postaje digitalna veza s Vašim Mercedesom. Na dlanu imate pregled svih informacija i upravljate svojim vozilom putem aplikacija koje Vam nude odgovarajuću podršku u fleksibilnijem i jednostavnijem oblikovanju Vaše svakodnevice.

Mercedes-Benz servisni paketi

Mercedes-Benz servisni paketi

Kako bi ostao pouzdan i siguran, brigu o vašem Mercedes-Benzu najrazboritije je prepustiti ovlaštenom servisu. Zato iskoristite originalne, akcijske servisne pakete za vozila starija od 4 godine. Spoj educiranih mehaničara i originalnih dijelova rezultira brzom ugradnjom po prihvatljivim cijenama i vašim dugotrajnim zadovoljstvom.

Kontaktirajte nas:

Damir Mijatović
tel: +385 31 22 00 44
mob: +385 91 121 77 40
e mail: damir.mijatovic@skojo.hr

Marko Franjić
tel: +385 31 22 00 41
mob: +385 91 1221 77 40
e mail: marko.franjic@skojo.hr