Mercedes-Benz Certified – jamstvo kvalitete rabljenih vozila

Svi modeli Mercedes-Benz rabljenih vozila u našem prodajnom katalogu obuhvaćeni su jamstvima kvalitete koja podrazumijeva Mercedes-Benz Certified, brend kojega je proizvođač Daimler-Benz osmislio za prodaju provjerenih rabljenih vozila unutar svoje prodajne mreže. Sva ponuđena rabljena vozila su u vrhunskom tehničkom stanju za koje nudimo i jamstvo.

PROVJERA Vozila su prošla inspekciju i provjeru u minimalno 50 točaka od strane vrhunski educiranih servisnih djelatnika.

U rijetkim slučajevima kada je pojedino vozilo trebalo popraviti, onda je popravak obavljen isključivo originalnim rezervnim dijelovima. Zapravo, kupnja rabljenog automobila iz linije Mercedes-Benz Certified gotovo da se ne razlikuje od iskustva kupnje potpuno novog Mercedes-Benzovog vozila. Osim u cijeni.

SERVISIRANO Sva vozila imaju originalnu servisnu knjižicu iz koje je vidljivo da su od prve kupnje neprestano servisirana u ovlaštenoj Mercedes-Benz servisnoj mreži.

Također, svako isporučeno Mercedes-Benz Certified vozilo do prvog sljedećeg servisa ima minimalno šest mjeseci, odnosno treba prijeći 7.500 kilometara. Za kupce osiguravamo testne vožnje, posebne ponude financiranja kupnje i osiguranja, a moguća je i kupnja po principu zamjene ‘rabljeno za rabljeno’ uz fer i kvalitetnu procjenu vozila kojeg kupac nudi.