NEMA ZIME Akcijske cijene zimskih kotača

U zimskom katalogu po znatno povoljnijim cijenama možete odabrati zimske kotače za svoj automobil. Sukladno strogim Mercedes-Benz smjernicama svi ponuđeni kotači osiguravaju visoku razinju prianjanja na niskim temperaturama. Kotači su rezultat opsežnog programa razvoja (naplatak, guma i senzor za kontrolu tlaka u gumama),  a gume imaju postojani sjaj zahvaljujući posebnom antikorozivnom laku. Katalog možete otvoriti klikom na bilo koju fotografiju unutar ovoga teksta.

Tu je i originalna Mercedes-Benzova Winter Fit tekućina za pranje i odleđivanje stakala, ovaj puta po 40% nižoj cijeni. Mraz, led i snijeg zimi su najveći izazov za vaše vozilo. Uz pomoć kvalitetnih proizvoda za zimsku njegu vozila često ih je moguće jednostavno obrisati. Winter Fit uklanja ulje, čađu, sol i ostale zimske nečistoće s vjetrobranskog stakla, sprječava zamagljivanje, zamrzavanje mlaznica i tekućine za pranje vjetrobranskog stakla, te brzo i pouzdano uklanja svu zimsku prljavštinu i sa stražnjeg stakla.

SERVISNI PAKETI Veliki je izbor i Mercedes-Benz servisnih paketa za vozila starija od četiri godine (uljni servis, servis filtara, zamjena prednjih disk pločica, set prednjih metlica brisača…) za A, B, C, E, S i M klasu.

Originalne Mercedes-Benz metlice brisača za osobna vozila izvanredne su kvalitete i proizvode tihi i ugodan zvuk. Tijekom zimskog razdoblja metlice se više troše i stog aje stare metlice potebno zamijeniti na početku sezone.

Također, u ponudi su i originalne Mercedes-Benz prostirke za osobna vozila, precizno prilagođene dimenzijama svakog vozila obzirom da su proizvedne temeljem CAD računalnih podataka pojedinog modela.