Vito Furgon

Želite uvijek biti pripravni? Ne možete odoljeti novim izazovima? Predano obavljate svoj posao? U tom slučaju Vi i Vito savršeno odgovarate jedan drugome. Naime, Vito će Vas odvesti dalje – kako na cesti tako i u uspjehu Vašeg poduzeća. U pogledu ekonomičnosti i kvalitete jedinstven je jednako kao u pogledu fleksibilnosti i sigurnosti. Dolazi ravno od pravog stručnjaka za gospodarska vozila.

S potrošnjom goriva od 5,7 l na 100 km [Vito Furgon i Vito Mixto 116 CDI s paketom BlueEFFICIENCY u kombinaciji s mjenjačem 7G-TRONIC PLUS i registriran kao gospodarsko vozilo (N1). Potrošnja goriva, prosjek: 5,8–5,7 l/100 km; emisije CO2, prosjek: 153–150 g/km]1 ekonomičniji nego ikad te svakim prijeđenim kilometrom održivo pridonosi Vašem uspjehu. A zahvaljujući inovativnim sustavima pomoći i sigurnosti, još ćete se sigurnije kretati prema svojim ciljevima. Njegova ponuda jedinstvena je i u pogledu vrsta pogona: pogon na prednje kotače2, na stražnje kotače ili na sve kotače – pronaći ćete pravu varijantu za svoje zadatke.

S druge strane, gusta mreža Mercedes-Benzovih partnera svojim bogatim uslugama servisa, koje odgovaraju upravo Vama, omogućava Vašem Vitu da dugo zadrži svoju veliku pouzdanost. Kad zatrebate održavanje i popravak, povjerite svoje vozilo Mercedes-Benzovom servisu. On ga najbolje poznaje. Tako će Vito dugo biti Vaš vrijedan partner.

Mercedes-Benz Vans. Born to run.