Sprinter Furgon

Toliko je svestran da ćete uvijek pronaći onaj pravi za svoj prijevoznički zadatak, a toliko dobro izgleda da ostavlja pozitivan dojam. Novi Sprinter Furgon s 4 duljine vozila, 3 visine krova i obujmom utovarnog prostora i do 17 m3 nudi dojmljivu raznolikost. Njegove brojne varijante i raznolika oprema omogućavaju konfiguraciju ekonomičnih vozila s osnovnom izvedbom jednako kao i onih s opsežnom opremom.

Za vozila s odsada dostupnim pogonom na prednje kotače to će, primjerice, rezultirati povoljnijom početnom cijenom, dodatnom korisnom nosivosti i nižim utovarnim bridom u usporedbi s vozilima s pogonom na stražnje kotače.

Vozači profitiraju zahvaljujući inteligentnom konceptu upravljanja i prikaza te modularnom konceptu pretinaca za odlaganje koji se, poput izbora multimedijskih i sustava pomoći, može individualno prilagoditi Vašim potrebama. Iskušane značajke smo, naravno, zadržali. Tako se, na primjer, i dalje bez velikih promjena mogu koristiti mnoga rješenja nadgradnje i opreme.

Zahvaljujući snazi inovacija i iskustva stečenog tijekom više od 20 godina, Sprinter na taj način ponovno predstavlja prekretnicu kao inovativno, učinkovito i pouzdano rješenje mobilnosti koje će unaprijediti Vaše poduzeće.