Citan Tourer

Robusan, fleksibilan, ekonomičan i savršeno odgovara raznim izazovima grada: Citan Tourer, Vaše kompaktno lako gospodarsko vozilo za do 7 osoba1 .

Po pitanju ekonomičnosti, Citan u svakom slučaju predstavlja dobitak: njegovi učinkoviti motori s tehnologijom BlueEFFICIENCY2 i potrošnjom od 4,3 l/100 km3, visoka raspoloživost s dugim intervalima održavanja4 te atraktivni uvjeti i servisi5 čuvaju Vaš budžet. A da biste sretno stigli na odredište, Citan smo opremili sustavom ADAPTIVE ESP® s vrijednim dodatnim funkcijama, diskovima kočnica koji snažno koče na svim kotačima i do 6 zračnih jastuka.

Zahvaljujući udobnim sjedalima, fino usklađenom podvozju sa zasebnim ovjesom na kotačima te mjenjačem s dvije spojke 6G-DCT6 u dodatnoj opremi, Citanom se upravlja udobno, agilno i okretno. Jedinstvena je i njegova fleksibilnost, na primjer s 2 zasebna sjedala u drugom redu u stražnjem dijelu vozila koja ga pretvaraju u vozilo sa 7 sjedala1. Ili sa sklopivim naslonima u stražnjem dijelu vozila koji omogućavaju stvaranje velikog utovarnog prostora jednim potezom.

Citan ima sve što očekujete od kompaktnog lakog gospodarskog vozila s Mercedesovom zvijezdom. Otkrijte njegove prednosti na probnoj vožnji. Mercedes-Benz Vans. Born to run.