Citan Furgon

Citan je gradsko dostavno vozilo kompaktnih dimenzija i s velikim utovarnim prostorom koji savršeno odgovara raznim izazovima grada.

Po pitanju ekonomičnosti, Citan u svakom slučaju predstavlja dobitak: njegovi učinkoviti motori s tehnologijom BlueEFFICIENCY1 i potrošnjom od 4,3 l/100 km2, visoka raspoloživost s dugim intervalima održavanja3 te atraktivni uvjeti i servisi4 čuvaju Vaš budžet. A da biste sretno stigli na odredište, Citan smo opremili sustavom ADAPTIVE ESP® s vrijednim dodatnim funkcijama te kočnicama koje snažno koče na svim kotačima.

Zahvaljujući udobnim sjedalima, jednostavnom upravljanju i fino usklađenom podvozju sa zasebnim ovjesom na kotačima, Citan se veoma komforno, agilno i okretno kreće gradom – u dodatnoj opremi s mjenjačem s dvije spojke 6G-DCT5. Prilikom utovara i istovara bit ćete oduševljeni fleksibilnošću korištenja velikog utovarnog prostora zahvaljujući velikim vratima i niskom utovarnom bridu.

Citan ima sve što očekujete od gradskog dostavnog vozila s Mercedesovom zvijezdom. Otkrijte njegove prednosti na probnoj vožnji. Mercedes-Benz Vans. Born to run.