AKCIJA Vraćamo se na ceste

 

Iskoristite popuste na artikle iz naše ponude i najavite se za sezonsku provjeru Vašeg vozila u ovlaštenom Mercedes-Benz servisu.

Mercedes-Benz originalni SummerFit koncentrat za pranje brzo i učinkovito skida prljavštinu s vjetrobrana. Nemojte davati priliku insektima, peludi, smoli ili prljavštini s kolnika. Mercedes-Benz originalni SummerFit koncentrat za pranje jamči jasnu vidljivost u svakom trenutku kako biste sigurno stigli na odredište. Sve to bez parfema koji mogu izazvati alergije. Optimalni rezultati se postižu uz korištenje Mercedes-Benz originalne tekućine za skidanje insekata.

 

Originalne Mercedes-Benz metlice brisača za osobna vozila


Vaše metlice brisača ne uspijevaju obrisati kapljice proljetne kiše bez iritantnih tragova ili zvukova? Nekoliko zimskih perioda s vrlo niskim temperaturama ubrzava trošenje metlica pa je dobro vrijeme za zamjenu. Metlice se odlikuju izvanrednom kvalitetom i posjeduju tihi i ugodan zvuk. Za oči i uši.
Akcija se odnosi na modele vozila: A klasa, B klasa, C klasa, E klasa, S klasa, GLA, CLA, ML/GLE, R klasa, CLS i smart.

 

Originalne Mercedes-Benz prostirke za osobna vozila

Originalne Mercedes-Benz prostirke precizno su prilagođene dimenzijama vašeg vozila jer se proizvodnja temelji na CAD računalnim
podacima vašeg modela.
Akcija se odnosi na modele vozila: A klasa, B klasa, C klasa, E klasa,
S klasa, GLA, CLA, ML, GLE, GLC, R klasa, CLS i smart.

Servisni paketi

Veliki je izbor i Mercedes-Benz servisnih paketa za vozila starija od četiri godine (uljni servis, servis filtara, zamjena prednjih disk pločica, set prednjih metlica brisača…) za A, B, C, E, S i M klasu.

Za cjelokupni pregled akcije, prelistajte katalog koji smo pripremili za vas i kontaktirajte nas!

Tu smo za Vas!