AKCIJA U susret proljeću

 

Iskoristite popuste na artikle iz naše ponude i najavite se za sezonsku provjeru
Vašeg vozila u ovlaštenom Mercedes-Benz servisu.

Vidljivost bez premca – Popust 20%

Mercedes-Benz originalni SummerFit koncentrat za pranje brzo i učinkovito skida prljavštinu s vjetrobrana.
Nemojte davati priliku insektima, peludi, smoli ili prljavštini s kolnika. Mercedes-Benz originalni SummerFit koncentrat za pranje
jamči jasnu vidljivost u svakom trenutku kako biste sigurno stigli na odredište. Sve to bez parfema koji mogu izazvati alergije.
Optimalni rezultati se postižu uz korištenje Mercedes-Benz originalne tekućine za skidanje insekata.

 

 

Dezinfekcija unutrašnjosti Mercedes-Benz vozila

Cjelokupna usluga izvodi se za otprilike 20 do 25 minuta, a rezultat je čist i svjež mirisni sustav grijanja, ventilacije i klimatizacije te unutrašnjost vozila.

 

 

 

Dezinfekcija klima uređaja – Popust 20%

Udahnite proljeće punim plućima. Naši servisni djelatnici školovani su za brzo i učinkovito dezinficiranje klima uređaja jer se samo ispravnim čišćenjem i dezinfekcijom uklanjaju štetne bakterije i gljivice. Osim toga, koristimo originalno Mercedes-Benz sredstvo za dezinfekciju uređaja jer nema do mirisa svježe očišćenog prostora ili do originalnog mirisa automobila.

 

 

Njega vozila – Popust do 10%

Originalni Mercedes-Benz proizvodi za njegu osiguravaju da se izgled i vrijednost vozila očuvaju na sjajan način – vrlo učinkoviti, održivi i nježni prema materijalima i okolišu. Obratite se našim servisnim savjetnicima za više informacija.

 

 

Originalne Mercedes-Benz prostirke – Popust 20%

Originalne Mercedes-Benz prostirke precizno su prilagođene dimenzijama vašeg vozila jer se proizvodnja temelji na CAD računalnim podacima vašeg modela.

 

 

 

Mercedes-Benz metlice brisača – Popust 25%

Vaše metlice brisača ne uspijevaju obrisati kapljice kiše bez iritantnih tragova ili zvukova? Nekoliko zimskih perioda s vrlo niskim temperaturama ubrzava trošenje metlica pa je dobro vrijeme za zamjenu. Metlice se odlikuju izvanrednom kvalitetom i posjeduju tihi i ugodan zvuk. Za oči i uši.

 

 

 

Kontaktirajte nas:

Damir Mijatović
tel: +385 31 22 00 44
mob: +385 91 121 77 40
e mail: damir.mijatovic@skojo.hr

Marko Franjić
tel: +385 31 22 00 41
mob: +385 91 121 77 40
e mail: marko.franjic@skojo.hr