AKCIJA Spremni za nove izazove

Iskoristite popuste na artikle iz naše ponude i najavite se za sezonsku provjeru
Vašeg vozila u ovlaštenom Mercedes-Benz servisu.

Ostvarite pravo na  besplatni pregled vozila

Ostvarite pravo na besplatan pregled vozila prijavom na “Mercedes me Service” aplikaciji, rezervacijom termina online ili skreniranjem QR koda koji je prikazan na ovoj stranici.

 

 

Vidljivost bez premca – Popust 20%

Mercedes-Benz originalni SummerFit koncentrat za pranje brzo
i učinkovito skida prljavštinu s vjetrobrana

 

 

Dezinfekcija unutrašnjosti Mercedes-Benz vozila

Cjelokupna usluga izvodi se za otprilike 20 do 25 minuta, a rezultat je čist i svjež mirisni sustav grijanja, ventilacije i klimatizacije te unutrašnjost vozila.

 

 

 

Dezinfekcija klima uređaja – Popust 20%

Udahnite proljeće punim plućima. Naši servisni djelatnici školovani su za brzo i učinkovito dezinficiranje klima uređaja jer se samo ispravnim čišćenjem i dezinfekcijom uklanjaju štetne bakterije i gljivice. Osim toga, koristimo originalno Mercedes-Benz sredstvo za dezinfekciju uređaja jer nema do mirisa svježe očišćenog prostora ili do originalnog mirisa automobila.

 

 

Njega vozila – Popust do 20%

Originalni Mercedes-Benz proizvodi za njegu osiguravaju da se izgled i vrijednost vozila očuvaju na sjajan način – vrlo učinkoviti, održivi i nježni prema materijalima i okolišu. Obratite se našim servisnim savjetnicima za više informacija.

 

 

Originalne Mercedes-Benz prostirke – Popust 20%

Originalne Mercedes-Benz prostirke precizno su prilagođene dimenzijama vašeg vozila jer se proizvodnja temelji na CAD računalnim podacima vašeg modela.

 

 

 

Mercedes-Benz metlice brisača – Popust 25%

Vaše metlice brisača ne uspijevaju obrisati kapljice kiše bez iritantnih tragova ili zvukova? Nekoliko zimskih perioda s vrlo niskim temperaturama ubrzava trošenje metlica pa je dobro vrijeme za zamjenu. Metlice se odlikuju izvanrednom kvalitetom i posjeduju tihi i ugodan zvuk. Za oči i uši.

 

 

 

Kontaktirajte nas:

Damir Mijatović
tel: +385 31 22 00 44
mob: +385 91 121 77 40
e mail: damir.mijatovic@skojo.hr

Marko Franjić
tel: +385 31 22 00 41
mob: +385 91 1221 77 40
e mail: marko.franjic@skojo.hr