AKCIJA Samo naprijed. Uz tebe smo.

Isporuka odmah na željenu lokaciju.

Preuzmite odmah svoj Mercedes-Benz Citan, Vito i Sprinter, uz 5 godina jamstva1 i 5 godina besplatnog održavanja, do 250.000 km2. Za vas smo pripremili i posebne uvjete financiranja3.
1) Jamstvo obuhvaća sve tvornički instalirane mehaničke, električne, elektroničke, hidraulične i pneumatske dijelove vozila, navedeno u ugovoru o jamstvu opisanog vozila, u trajanju do 5 godina ili do prijeđenih 250.000 km, ovisno što prije nastupi.
2) Servisni paketi obuhvaćaju usluge redovitog, po proizvođaču propisanog održavanja, prema uputama navedenim u servisnoj knjižici, lakog gospodarskog ili kombi vozila Mercedes-Benz, u razdoblju do 5 godina ili prijeđenih do 250.000 km, ovisno što prije nastupi.
3) Financiranje Mercedes-Benz Leasinga moguće je s kamatom od 3,99% za 50-50, 1/3-1/3-1/3 i financijski leasing do 60 mjeseci. Trošak odobrenja 0,99 %. Kamata je nominalna, financiranje u EUR. 50/50 odnosi se na financijski leasing na 1 godinu, s godišnjim plaćanjem, uz akontaciju od 50% od bruto vrijednosti vozila. 1/3-1/3-1/3 odnosi se na financijski leasing na 2 godine, s godišnjim plaćanjem, uz akontaciju od 1/3 od bruto vrijednosti vozila. Ostala financiranja moguća do 60 mjeseci, s mjesečnim plaćanjem, uz minimalno učešće od 20%. Ponuda se odnosi na vozila sa zaliha i ne vrijedi za nove narudžbe. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. Slike vozila su simbolične.

Izdvojene pogodnosti

  • Isporuka odmah
  • Dostava vozila na lokaciju kupca po želji
  • Sprinter EDITION modeli sa uštedom od 40.000 kn
  • Besplatno produljeno jamstvo od 5 godina (osim na X-klasu)
  • 5 godina besplatnog održavanja (osim na X-klasu i Sprinter EDITION modele)
  • Posebni uvjeti financiranja

 

Fiksna mjesečna rata bez akontacije, bez jamčevine i bez troškova obrade.

Otkrijte novu uslugu Mobility Solutions temeljenu na dugoročnom najmu sa uključenim uslugama upravljanja. Namijenjena svakome tko je zainteresiran za korištenje, bez namjere stjecanja vlasništva nakon isteka ugovorne obveze uz 100% kontrolu troškova.