AKCIJA Kamionski dijelovi TruckParts by Mercedes-Benz

Rezervni dijelovi za kamione iz linije TrackParts by Mercedes-Benz cjenovno su povoljniji od originalnih jer je riječ o zamjenskim dijelovima koji dolaze s jamstvom proizvođača.

Mercedes-Benz koristi svoja dugoročna i obimna znanja i vještine iz istraživanja i razvoja, terenska istraživanja i prepoznavanje ponašanja vozila kako bi osmislio precizno adaptirane dijelove za određeno vozilo.

VRHUNSKA KVALITETA Nema kompromisa sa sigurnosnim standardima. Dijelovi su vrhunske kvalitete, ispunjavaju sve propisane standarde, a često ih i premašuju.

Svi dijelovi imaju dugačak radni vijek u okvirima normalne i iznadprosječne upotrebe. Karakteristike habanja i otpor materijala nose se s različitim i ekstremnim uvjetima u okruženju.

Sveobuhvatni napori usmjereni prema testiranju i interni zahtjevi za testove predstavljaju dio razvoja i stoga su integrirani u sve testove vozila. Svi dijelovi TruckParts by Mercedes-Benz prolaze kroz dugotrajna ispitivanja na uređajima i testove vozila, u skladu sa strogim sigurnosnim smjernicama tvrtke Mercedes-Benz.