X-KLASA Primamo predbilježbe za kupnju

Nova Mercedes-Benz X-klasa je jedinstveno raznovrsna u smislu njenog područja primjene – može se koristiti kao čvrsti pickup za sve terene, ali također i kao vozilo za urbane stilove života i obitelji. X-klasa pomiče granice klasičnog pickupa i nadopunjuje cijenjene značajke pickupa srednje veličine s tipičnim Mercedes-Benz karakteristikama dinamike vožnje, udobnosti, dizajna, sigurnosti, povezivosti i iscrpnim mogućnostima individualizacije. S ovim modelom Mercedes-Benz zadovoljava promjenjive zahtjeve klijenata i ovaj segment otvara novim grupama kupaca.

Postoji mogućnost odabira tri dizajnerska i paketa opreme kao i četiri ili šest cilindričnih motora, stražnjeg pogona i ručnog ili stalnog pogona na sve kotače, šest-stupanjskog ručnog ili sedam-stupanjskog automatskog mjenjača. Usto, tu su šest različitih presvlaka sjedala, uključujući dvije kožne izvedbe, tri izvedbe kokpita i različite ponude dodatne opreme koju je razvio Mercedes-Benz. To omogućuje da se X-klasa modificira kako bi odgovarala osobnim ukusima i zahtjevima kao niti jedan drugi pickup, kako vizualno tako i u smislu funkcionalnosti. Početak prodaje u Europi na rasporedu je u studenome 2017.

Za one koji već sad znaju da je X-klasa definitivno vozilo po njihovu ukusu.

X-KlasA PURE osnovna izvedba je idealna za čvrstu, funkcionalnu uporabu. Ispunjava sve zahtjeve koji se stave ispred ovog radnog stroja. Njezina udobnost i dizajn čine je istovremeno idealnom za komercijalne i privatne aktivnosti.
X-klasa PROGRESSIVE izvedba namijenjena je ljudima koji traže čvrstipickup s dodatnim sofisticiranim elementima i funkcijama udobnosti – kao korisno vozilo za vlastiti posao, dok se istodobno može koristiti kao udobno, ali prestižno vozilo za privatnu uporabu.
X-klasa POWER predstavlja izvedbu s naprednim dizajnom i opremom. Namijenjena je klijentima kojima su stil, performanse i udobnost na prvom mjestu. X-klasa POWER je vozilo životnog stila izvan glavnih struja – prikladno za urbane okoline kao i za sportske aktivnosti i slobodno vrijeme izvan asfalta. Svojim dizajnom i visokom razinom opreme odražava neovisni i individualni stil života.

VAŽNO * X-klasa je isključivo dostupna s „Double cab” duplom kabinom. * Obzirom da se deklarira kao N1 – teretno vozilo moguće je ostvariti odbitak PDV-a (kao što je to slučaj kod Citan i Vito Mixto). * Vozilo podliježe obvezi plaćanja  PMV-a kao i ostala vozila iz segmenta. * Moguće su izvedbe pogona na 4 kotača (s elektronskim blokadama diferencijala te reduktorom) ili sa stražnjim pogonom, ovisno o odabranom pogonskom agregatu. * Nosivost vozila je do 1,1 tone, a kapacitet vuče do 3,5 tone.