Najpouzdaniji partner grada i građana Osijeka
skojo-grupa

 

Povijest Škojo Grupe započinje razvojem trgovačke mreže koja je, polovicom devedesetih godina prošlog stoljeća, u ovom dijelu Slavonije objedinjavala ponudu roba lokalnih proizvođača i istovremeno efikasno vraćala domaće kupce u domaće trgovine. Potpuno razrađen trgovački lanac Alastor, u kojemu je tijekom godina zaposleno oko 1.000 radnika, u konačnici je uključen u hrvatski trgovački megasustav gdje su svim zaposlenicima zajamčena visoka radna i socijalna prava.

Hotel Osijek

U sustavu Škojo Grupe danas posluje najveći i najljepši osječki hotel, amblematski hotel “Osijek”, koji svoje visoke četiri zvjezdice ima zahvaliti također umijeću upravljanja i poslovnim znanjima stečenim unutar jedinstvenog poslovnog sustava. U hotelu je danas zaposleno više od stotinu radnika, a taj se broj tijekom ljetne sezone gotovo udvostručuje.

www.hotelosijek.hr

Automobili Škojo

Istovremeno, unutar Grupe djeluju i Automobili Škojo, najveći i najsuvremeniji automobilski centar istočne Hrvatske. Ta respektabilna auto kuća razvijala se na temelju dobro ugođenih poslovnih osjećaja u vrijeme kada je automobilski biznis u ovim krajevima bio hrabar i pionirski potez onih koji su znali poslovno gledati u budućnost. Danas je to regionalni distributer i servisni centar za vozila Mercedes-Benz, Chrysler i Jeep u kojemu je 50 zaposlenih.

skojo-hr.rerootdev.xyz

Pekara Kruna

Jedan od najsvježijih poslovnih projekata koji od utemeljenja iznimno uspješno funkcionira unutar sustava je najsuvremeniji industrijski pekarski pogon u ovom dijelu Hrvatske – Pekara Kruna u kojoj je zaposleno više od 120 radnika, uglavnom iz Osijeka.

www.kruna.hr

Retfala Nova

Vlasnici i vizionari Škojo Grupe projektom izgradnje stambenog naselja Retfala Nova potpuno će redefinirati standarde modernog stanovanja u Osijeku. Temeljito i marljivo kao i u svim projektima do sada. A taj je angažman izravno jamstvo da je budućnost počela! Izvolite joj se prepustiti.

Mlinar

Mlinar je vodeći proizvođač pekarskih proizvoda u Hrvatskoj. S više od 700 zaposlenika i tri velike pekare u Zagrebu, Križevcima i Poreču svakodnevno svojim potrošačima nudi vrhunsku kvalitetu proizvoda. Uz stogodišnju tradiciju, kontinuirano ulaganje u modernizaciju proizvodnje, transporta i prodaje, Mlinar nastavlja razvoj vlastitog poslovanja prateći potrebe potrošača i trendove na tržištu.

www.mlinar.hr

Unibox

Unibox je potpuno zaokruženi tehnološki ciklus projektiranja, nadogradnji i preinaka na svim vrstama motornih vozila. Sustav Unibox certificiran je od Centra za vozila hrvatske, siguran i usavršen. Unibox licencirani proizvodi temeljeni su na iznimno kvalitetnim radovima u skladu sa svim domaćim i stranim tehničkim propisima za motorna vozila. Završne izvedbe kombiniraju ugradnju opreme vrhunskih svjetskih nadograđivača – poput Dhollandie, Carriera i drugih tvrtki s kojima domaći timovi blisko surađuju.

www.unibox.hr