Servis


servis1

servis-prijava
savjeti-strucnjaka
ulje2

Djelatno vrijeme servisa:
ponedjeljak – petak: 7:30 – 16 sati
subota: 8 – 13 sati

Raspolažemo suvremenom i tehnološki zaokruženom servisnom radionicom, limarijom i lakirnicom koje su certificirane za održavanje svih automobila. Također, radionice su opremljene najsuvremenijim alatima i opremom za dijagnostiku, a posebno educirani stručnjaci u svakom trenutku brinu da održavanje automobila bude u skladu s propisanim standardima proizvođača.

Logistiku stučnim poslovima u radionicama pruža i profesionalno organizirano vlastito skladište rezervnih dijelova. Skladište je uvijek opremljeno dovoljnim količinama dijelova predviđenih za redovite servise, pa su strankama uvijek dostupni bez posebnog čekanja. Osim toga, skladište je dobro uvezano u komunikacijski sustav mreže, te su i eventualne posebne narudžbe kupaca uvijek prioritet.

 

IMG_1345Najbolji servisni savjetnik

Pobjednik natjecanja/akcije “Moj prvi dan proljeća – moj servis” je naš servisni savjetnik Damir Romić.

Prema egzaktnim podacima koje je prikupio generalni distributer Daimlera AG za Hrvatsku, tvrtka Star Import d.o.o., Romić je postigao najbolje rezultati među svim servisnim savjetnicima kod svih ugovornih partnera u Hrvatskoj.

Uz iskrene čestitke, najbolji servisni savjetnik nagrađen je i vrijednim ručnim satom iz kolekcije Mercedes-Benz, a kojega su mu predstavnici generalnog distributera uručili na njegovom radnom mjestu u Osijeku.

Damir je visoko podigao letvicu kvalitete i preostaje mu jedino nastaviti raditi jednako uspješno. Svi smo ponosni!

Tražimo djelatnike, javite se!