ProvenExclusivity – jamstvo kvalitete rabljenih vozila

 

Svi modeli Mercedes-Benz rabljenih vozila u našem prodajnom katalogu obuhvaćeni su jamstvima kvalitete koja podrazumijeva ProvenExclusivity, brend kojega je proizvođač Daimler-Benz osmislio za prodaju provjerenih rabljenih vozila unutar svoje prodajne mreže. Sva ponuđena rabljena vozila su u vrhunskom tehničkom stanju za koje nudimo i jamstvo.

Vozila su prošla inspekciju i provjeru u minimalno 50 točaka od strane vrhunski educiranih servisnih djelatnika.

U rijetkim slučajevima kada je pojedino vozilo trebalo popraviti, onda je popravak obavljen isključivo originalnim rezervnim dijelovima. Zapravo, kupnja rabljenog automobila iz linije ProvenExclusivity gotovo da se ne razlikuje od iskustva kupnje potpuno novog Mercedes-Benzovog vozila. Osim u cijeni.

Sva vozila imaju originalnu servisnu knjižicu iz koje je vidljivo da su od prve kupnje neprestano servisirana u ovlaštenoj Mercedes-Benz servisnoj mreži.

Također, svako isporučeno provenExclusivity vozilo do prvog sljedećeg servisa ima minimalno šest mjeseci, odnosno treba prijeći 7.500 kilometara. Za kupce osiguravamo testne vožnje, posebne ponude financiranja kupnje i osiguranja, a moguća je i kupnja po principu zamjene ‘rabljeno za rabljeno’ uz fer i kvalitetnu procjenu vozila kojeg kupac nudi.