PREPORUKA Čistač diesel sustava za napajanje

Čistač s mazivom namijenjen čišćenju kompletnih instalacija svih diesel sustava, diesel pumpi uključujući i motore common rail kao i sve visokotlačne sisteme zadnjih generacija.

PRIMJENA Jedna doza od 300 ml stavlja se u spremnik koji sadrži najmanje 15 litara goriva do maksimalno 80.

U spremniku goriva sprječava i odstranjuje nakupine velikih količina vode, onečišćenja, nakupine parafina, algi, uljnog taloga, lakova. U sistemu za ubrizgavanje čisti od naslaga i podmazuje pumpe, injektore, usisne i ispušne ventile te cijelu komoru za sagorijevanje.

ZA SVE DIESELE Može se primijeniti na svim postojećim sustavima diesel napajanja.

Sprječava predizgaranje diesel goriva drastično smanjujući otpuštanje crnog dima, odstranjuje pojavu lupkanja u glavi motora, vraća snagu i startnost, olakšava pokretanje motora, umanjuje vibracije.

PRILIKOM SERVISA Primijeniti prema potrebi te posebno preporučujemo na servisnim intervalima svakih 10.000 do 20.000 km ili 200 do 300 sati rada.

Sprječava i uklanja do 3 litre vode koja se nakuplja u spremniku kao posljedica kondenzacije. Uklanja parafin, hrđu i bakterije sa cijelog sustava. Sprječava zastarjevanje goriva i odstranjuje korozivnu kiselost sa cijelog sistema za napajanje. Čisti i podmazuje cjelokupni sustav, pumpu i injektore. Optimizira performanse motora uz smanjenje emisije ispušnih plinova.

Cijena: 199,00 kn