Originalna ulja štede novac i jamče dugovječnost motora

IMG_2478

Stručnjaci koji su razvijali motor vašeg automobila razvijali su i vrstu ulja koja se idealno stapa s maksimalnom funkcionalnošću tog istog motora. Takva ulja ne mogu se kupiti u slobodnoj prodaji, nego isključivo u ovlaštenim servisima, a njihova upotreba jamči manju potrošnju goriva za od 2 do 3 posto.

PRVO ULJE KOJE JE ZASLUŽILO ZVIJEZDU Prolistajte brošuru o učinkovitosti originalnog Mercedes-Benz motornog ulja

PRVO ULJE KOJE JE ZASLUŽILO ZVIJEZDU Prolistajte brošuru o učinkovitosti originalnog Mercedes-Benz motornog ulja

Zaključno, između dva servisna intervala u ovlaštenom servisu, motor koji koristi ulje što ga je propisao proizvođač potrošit će manje goriva upravo onoliko koliko je dostatno za pokrivanje čak 70% troška originalnog motornog ulja! I to je jedina ispravna računica jer svi dobivaju.

Nasuprot tomu, naizgled popularne cijene različitih motornih ulja koja se na tržištu pojavljuju kao navodno idealna za različite vrste i marke automobila dugoročno smanjuju performanse motora, povećavaju potrošnju goriva i jamče češće posjete servisima. U konačnici, naizgled jeftinija ulja znatno povećavaju troškove goriva i održavanja.

U servisima Automobila Škojo koristimo motorna ulja posebno razvijena za Mercedes-Benz i Suzuki vozila. To su ulja za koja proizvođači jamče da su ispitivana i optimizirana isključivo za rad u tim motorima. Ispitivanja su pokazala da ta ulja produžuju vijek trajanja motora i cjelokupnog ispuha, te smanjuju potrošnju goriva.