Novi Sprinteri za Mlinar s UNIBOX nadogradnjama

Najvećoj hrvatskoj pekarskoj industriji Mlinar isporučili smo šest novih Mercedes-Benz Sprintera opremljenih specijaliziranim Unibox nadogradnjama.

Tri modela Sprintera 516 CDI (163 KS) opremljena su termokomorama za kombinirani prijevoz (vanjska dužina 4500 mm) s dvostrukim zadnjim i jednostrukim bočnim vratima, te s unutrašnjom rasvjetom koja se kontrolira iz vozačke kabine. Vozila su opremljena Thermo King uređajima za hlađenje s trostupanjskim određivanjem kapaciteta hlađenja.

Ostala tri modela Sprintera 316 CDI (163 KS) opremljena su termoizolacijskim komorama za prijevoz kruha (vanjska dužina 3665 mm) s dvokrilnim zadnjim i bočnim vratima, također s unutrašnjom rasvjetom kontroliranom iz vozačke kabine.

NAJŠTEDLJIVIJI Sprinteri su među vozačima omiljeni zbog lake upravljivosti i preglednosti, a među vlasnicima zbog male potrošnje i pouzdanosti. S obzirom na bogatu ponudu modela i motora nebrojene su mogućnosti kombiniranja i sklapanja najbolje konfiguracije za određenu vrstu dostave.

Osim što su najštedljiviji u klasi po potrošnji goriva, Sprinteri su najštedljiviji i po troškovima održavanja i servisnim intervalima podignutim na 60.000 kilometara. U unutrašnjosti nude obilje detalja i sustava preuzetih iz Mercedesovog bogatog osobnog programa, pa su vozačke kabine zapravo ugodna i udobna radna mjesta.