NAJTRAŽENIJI Suzuki u kolovozu najprodavaniji u Hrvatskoj

Tijekom kolovoza u Hrvatskoj je registriran 271 Suzukijev novi automobil, znatno više od drugih automobilskih marki.  Drugoplasirani u istom razdoblju je Volkswagen koji je imao čak 29 novih registracija manje od Suzukija.

Među Suzukijima najtraženija je bila Vitara (123 novoregistrirana primjerka u kolovozu). Riječ je o automobilu koji je postao ljubimac publike jer je na najefikasniji način ujedinio tradicionalni Suzukijev izgled s razigranim elementima dizajna koje donose nove serije vozila. Vitara je dinamična i kupci osjećaju kako snažno utječe i na njihove individualne stilove života.

Automobil je uvijek dobro prijanja, neovisno o vrsti podloge i terena. To je rezultat potpuno novog koncepta konstrukcije i nove ALL GRIPP 4WD tehnologije, čiji sofisticirani mehanizmi svaku vožnju čine istinskim zadovoljstvom.

OPTIMALNO Gledano iz obiteljske perspektive – to je vozilo optimalne zapremine prtljažnog prostora (masivnih 375 litara). A namještanjem police prtljažnika i stražnjih sjedala koja su djeljiva u 60:40 omjeru može se značajno povećati prtljažni prostor. Visina otvaranja vrata prtljažnika od tla također je smanjena u svrhu lakšeg utovara i istovara.

MOTORI Vitara stiže s odličnim dizelskim i benzinskim motorima nove generacije koji generiraju dovoljno snage za dinamičnu vožnju na različitim terenima, jamče glatka ubrzanja i imaju optimiziran okretni moment pri svim stupnjevima prijenosa. Zato se vozači osjećaju moćnima za upravljačima Vitare na gradskim cestama, ali i na vijugavim uskim stazama i bijelim putevima.

Vozilo je opremljeno i najnaprednijom sigurnosnom tehnologijom za predviđanje i izbjegavanje neposredne opasnosti. Pojedini modeli dolaze s prilagodljivim tempomatima kontroliranim pomoću radara, automatskim sustavom kočenja pomoću radara i sa svjetlosnim upozorenjima u slučaju naglog kočenja.

Bogata ponuda boja i dizajna omogućuje kupcima da, kombinirajući detalje vanjštine i unutrašnjosti, izrazite vlastitu osobnost i kreiraju automobil kakav su oduvijek željeli. Osnovna verzija Vitare stoji  nešto više od 114.000 kuna.