Primamo narudžbe za novu C-klasu T-model

Mercedes-Benz C-Klasse (S 205) 2014

Od predstavljanja u svibnju C-klasa T-model ne prestaje golicati maštu štovatelja Mercedes-Benzovih modela, ali i rafiniranih kupaca koji traže premium vozilo s velikim prtljažnim prostorom.

Aktualni T-model utegnut je u izrazito čiste dizajnerske linije, vizualno dominantan na cesti, sa završnim zaobljenjem u potezu petih vrata koje podsjeća na T-rješenja drugih, viših klasa sa zvijezdom na poklopcu. To je definitivno jedan od onih modela s kojim večeras možete u kazalište, a već sutra ujutro na obiteljsko ljetovanje s ogromnom količinom prtljage. I u jednom i u drugom slučaju T-model će se kameleonski prilagoditi namjeni – večer klasičara ili jutro moderne i dinamične obitelji.

Mercedes-Benz C 250 BlueTEC, T-Modell  (S 205) 2014

Interijer je moduliran od prvoklasnih materijala i svi su detalji podređeni osjećaju zadovoljstva, odnosno pročišćenog užitka u vožnji.

Naravno, ovaj dizajnerski bombončić u sprezi je sa superiornim tehnologijama koje olakšavaju upravljanje i potpuno mijenjaju vozačke i putničke navike u vožnji. Jer automobil već odavno nije samo prijevozno sredstvo, nego životni prostor kojega stručnjaci Mercedes-Benza iz generacije u generaciju nepogrešivo oplemenjuju sadržajima što vozaču i putnicima produžuju vrijeme boravka/korištenja. T-model C-klase jedan je od onih u kojemu su taj posao obavili temeljito.  Priča ovoga automobila u potpunosti je zaokružena cjelina. I vozač je njegov sastavni dio.

Mercedes-Benz C-Klasse (S 205) 2014

MERCEDES-BENZ C 220 BlueTEC T-model