AKCIJA “Neovlašteni servis može biti opasan”

U tijeku je akcijska kampanja za redovito servisiranje Mercedes-Benz vozila pod nazivom “Neovlašteni servis može biti opasan”.

POVOLJNIJE DO 30% Rezervni dijelovi u servisnim paketima za A, B, C, E, S i ML-klasu povoljniji su 20, 25 i 30 posto. Također, snižena je i cijena radnog sata servisnih stručnjaka, te motornih ulja.

Originalni Mercedes-Benzovi servisni paketi kreirani su da bi vlasnicima vozila olakšali odluku servisiranja vozila u ovlaštenim servisima, a uslijed sve agresivnije ponude neoriginalnih dijelova i ulja. Svakako treba voditi računa da stručnjaci koji kod proizvođača automobila razvijaju pojedine vrste motora istovremeno razvijaju i ulja koja će takvi motori koristiti. Stoga su originalna ulja jedina koja bi tijekom radnog vijeka motora u njima i trebalo koristiti.

Osim toga, između dva servisna intervala u ovlaštenom servisu motor koji koristi originalno ulje potrošit će znatno manje goriva, upravo koliko je potrebno za pokrivanje troškova čak 70 posto cijene originalnog ulja. Sad kad je ta cijena i osjetno niža u servisnim paketima proizvođača – jasno je kako se originalno ulje praktički samoisplaćuje. Također, za dugovječnost svih funkcionalnosti automobila na jednak način utječe i ugradnja isključivo originalnih rezervnih dijelova.

To je tek početak popisa razloga zbog kojih treba izbjegavati neovlaštene servise i odgovora na pitanja zašto takav servis može biti opasan. PRELISTAJTE KATALOG SERVISNIH PAKETA.