HEJ MERCEDES Predstavljanje nove generacije A-klase

Bestseller koji je bio prethodnik nove generacije kompaktnih automobila i odlučno pridonio pomlađivanju marke Mercedes-Benz ove će godine biti zamijenjen novim modelom. Nova Mercedes-Benzova A-klasa zadržava svoj mladenački i dinamičan karakter, ali je odrasla i udobnija nego ikad. Ona u potpunosti redefinira moderni luksuz u kompaktnoj klasi i revolucionira dizajn interijera.

HEJ MERCEDES U novoj A-klasi vozač može multimedijom upravljati glasom jer sustav prirodno prepoznaje govor, a pokreće se izgovaranjem fraze “Hej Mercedes”.

Jedna od mnogih tehnoloških značajki novog vozila je i MBUX – Mercedes-Benz korisnički doživljaj. Jedinstvena značajka ovog multimedijskog sustava je njegova sposobnost učenja zahvaljujući umjetnoj inteligenciji. Ostale prednosti su široki zaslon visoke razlučivosti osjetljiv na dodir i navigacijski zaslon s tehnologijom virtualne stvarnosti.

Svjetska premijera nove A-klase bit će u petak, 2. veljača 2018. u Amsterdamu u 19,00 sati, a program predstavljanja uživo je moguće pratiti iz vlastitog naslonjača.